Villkor

Genom att kontakta oss accepterar jag användarvillkoren:

Vi ska använda all personlig information som du ger oss enligt dessa villkor och med eventuella ytterligare påståenden som finns på formulär som används för att lämna in dina personliga uppgifter. Vi ska inte lämna ut din personliga information till tredje part utan att erhålla ditt förhandsgodkännande, såvida vi inte enligt lag är skyldiga att göra det.

  • Om du skickar en förfrågan, ska vi använda din personliga information för att administrera och svara på din förfrågan. Din förfrågan kommer att besvaras enligt lag. Vi ska säkert lagra informationen du tillhandahåller och det svar vi tillhandahåller. Vi kan producera rapporter om användningen av kontaktformulärstjänsten så att vi kan övervaka och utveckla den. Dessa rapporter kommer att baseras på anonyma uppgifter, vilket innebär att inga individer kommer att identifieras i rapporterna.
  • Om du kontaktar oss, angående webbplatsen eller campingen ska vi använda dina uppgifter för att besvara dig. Vi försöker svara på all feedback där en giltig e-postadress ingår. Om du gör en kommentar eller ett klagomål om andra aspekter av campingen kan vi använda dina uppgifter för att undersöka din inlämning. Skicka inga trakasserier till oss eller något annat olämpligt innehåll. Vi kommer vidta åtgärder om detta händer.

Tack för din förståelse och för att du kontaktar oss.

Hitta till oss:

Website by EXCE
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)