STÄLLPLATS I HALLAND

Husbilsplats & Billig Ställplats på Skärhults Camping

Söker du husbilsplats eller ställplats för din husbil nära en sjö i Halland?

Då är du varmt välkommen till oss på Skärhults Camping. Vi erbjuder platser på en fin camping som ligger omgiven av vacker natur nära sjön i Skärhult. Du hittar oss mellan Jönköping och Halmstad där vi erbjuder både husbilsplatser och ställplatser för husvagn till ett lågt pris. På plats har du nära tillgång till vatten och andra bekvämligheter.

 

Platser för husbilar

Våra husbilsplatser ligger bekvämt mittemot det röda servicehuset. Vi har även möjlighet att erbjuda plats till buss, husvagn eller största Concorde husbil. Vi är tillgängliga så man kan checka in sent även på lågsäsong när ni är ute och kör. Slå en signal till 0727-36 85 63 när ni anländer.


Ställplatser

Våra ställplatser för husbilar har elanslutning och belägna inför bommen. Dessa ställplatser
är lättåtkomliga även vid sen ankomst.


Campingtomt för husbil

Man kan givetvis välja vanlig campingtomt om man så vill. Station för tömning för fasta tankar och påfyllning av färskvatten finns lättillgängligt på väg in/ut från området. Vill man använda detta utan att vara incheckad går det bra, mot en dygnsavgift som betalas i receptionen.

Väl på plats har du tillgång till boule-bana såväl som fotbollsplan. En restaurang finns tillgänglig för dig som besökare.  På vissa av våra ställplatser har du möjlighet att ställa upp förtält. Övriga platser erbjuder möjligheten att använda markis.


Annan service vi erbjuder besökare på vår camping:

  • Möjlighet att koka.
  • Möjlighet att diska.
  • Kiosk -  Ett urval av dryck & snacks.
  • Avstånd till affär och övriga service är ca 5 km.

 

 

Hitta till oss:

Website & Design by EXCE™